Kunjungan Hormat Ke Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah – Uni SHAMS – Kolej Al-Quran Terengganu

Kunjungan Hormat Ke Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah – Uni SHAMS

KQT telah mengadakan kunjungan hormat ke Kunjungan Hormat Ke Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah – Uni SHAMS pada 14 September 2023. Deligasi KQT diketuai oleh Ketua Eksekutif bersama dengan Timbalan Ketua Eksekutif (Akademik & Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Timbalan Ketua Eksekutif (Pembangunan & Pengkorporatan), serta para pegawai.
Deligasi KQT telah disambut mesra oleh Yang Berusaha Dr Rohani Desa, Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni, Tn. Hj. Mohd Zaini Hj. Ramli, Timbalan Naib Canselor Kelestarian Institusi & Jaringan Industri dan para pegawai UniSHAMS.
Kunjungan ini bertujuan untuk perkongsian maklumat dan input mengenai proses menaiktaraf KQT menjadi sebuah kolej universiti serta bertukar-tukar pendapat tentang pembangunan akademik demi peningkatan kecemerlangan institusi masing-masing.
Dalam pada itu, satu sesi perbincangan teknikal pembangunan kampus telah diadakan dan dipengerusikan oleh Tn. Hj. Mohd Zaini Hj. Ramli, Timbalan Naib Canselor Kelestarian Institusi & Jaringan Industri. Sesi ini melibatkan perbincangan bersama En. Saidi Salleh@Sulong, Timbalan Ketua Eksekutif (Pembangunan & Pengkorporatan) KQT, Pegawai JKR Terengganu dan Pegawai Bahagian Pembangunan & Penyenggaraan UniSHAMS.

Buletin KQT